70-486 exam 642-035 dumps jn0-692 dumpBraindumps - Pass Juniper JN0-692 Exam with JNCSP 200-105 pdf 400-051 exam 300-370 70-646 exam Download 70-466 Exam PDF Questions Answers lx0-104 9a0-385 642-980 Exam Cisco 642-980 Test Questions PDF og0-091 712-50 Download 9l0-066 Exam PDF Questions Answers - ExamsBoost 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 1z0-434 exam - test questions - GratisExam 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 exam 1z0-061 — Oracle Database 12c: SQL Fundamentals - GoCertify 200-105 dumps 100-105 dumps 300-135 dumps 210-060 pdf 400-251 dumps 200-105 dumps 200-105 dumps 100-105 dumps 300-135 dumps 210-060 pdf 400-251 dumps

Udstillinger: Søndag 2. april – søndag 7. maj 2017
Fernisage: Lørdag 1. april 2017 kl. 14:00 – 16:00

Udstillingshallen:

ÅRETS BORNHOLMSKE
PRESSEFOTO 2016/17

Et af de 60 fotos, der er med på udstillingen. Foto©Jens-Erik Larsen.

FOR ANDET ÅR i træk, giver Gudhjem Museum plads til 60 af de bedste fotos bragt i Bornholms Tidende gennem 2016. De er hovedsaglig fotograferet af bladets tre faste fotografer: Svend-Erik Larsen, Allan Rieck og Berit Hvassum. Men freelancere samt bladets fotograferende journaliser deltager også.

.
En dommerkomité bestående at fotografen Justine Høgh, avisens chefredaktør Søren Christensen og Gudhjem Museums udstillingsansvarlige, grafikeren Jørgen Koefoed har udvalgt fotografierne af cirka 220 mulige. Fire af dem blev nomineret til at blive Årets Bornholms Pressefoto 2016. Af disse er et enkelt udvalgt til at blive det bedste i 2016. Det vil alt sammen blive afsløret under fernisagen 1. april kl. 14:00.

.

Men publikum får også en stemme. I lighed med sidste år kan de besøgende stemme på deres eget favorit-foto. Kort tid efter, at udstillingen er lukket, vil stemmesedlerne blive optalt og PUBLIKUMSPRISEN vil blive vist i Bornholms Tidende. Blandt dem der har stemt, trækkes der lod om boggaver fra Museet – og hvis det vindende publikums-foto ikke er blevet solgt bliver det en del af præmierne. Ja, fotografierne, der vises i A2-størrelse (42 x 60 cm) kan erhverves for 300 kr. stykket.

Stationsbygningen:
MODERNE STILLEBEN

Fotografen Justine Høgh er født i Polen, opvokset og arbejdet i Tyskland – og bor og arbejder nu på Bornholm. Foto©JørgenKoefoed.

Fotografen Justine Høgh er født i Polen, opvokset i Tyskland – og bor og arbejder nu på Bornholm. Foto©JørgenKoefoed.

JUSTINE HØGH bor i Snogebæk på Bornholm. Hun har gennem sit korte liv foretaget sig rigtig mange ting – både her på Bornholm og i Tyskland. Hendes forældre er fra henholdsvis Polen og Finland. Hun kastede sig over det fotografiske, da hun rundede de 30, og har som autodidakt gjort sig stærkt gældende inden for alle genre: Portrætter, mode, reklame, pressefoto og reportager fra ind- og udland.

.

Museets udstillingsudvalg mener, at Justine Høgh hører til blandt de allerbedste all-round-fotografer her på øen … og ja, lad os bare tage resten af Danmark med.Derfor er det lidt af et scoop, at hun har sagt ja til at udstille på Gudhjem Museum. Det bliver med fotos, specielt creeret til denne udstilling. Hun kalder sine billeder for MODERNE STILLEBEN med inspiration fra de gamle kunstneres klassiske malerier af opstillede frugter, blomsterbuketter, døde fasaner, dødningehoveder og hvad der ellers kunne komme inden for billedrammen. Det man med et andet ord kalder Nature Morte.Du kan se en række af Justines fotografier på hendes hjemmeside http://justine-hoegh.dk/, hvor hun også introducere sig selv således:

”Jeg ser mig selv som en historiefortæller. Ikke af ord, men med billeder. En visuel historiefortæller med passion for mennesker.Den smukke baltiske ø Bornholm, som jeg kalder mit hjem, er en perfekt lokalitet, der tilbyder stor variation af rammer og baggrunde for historier. Hvad enten man ønsker at for at fortælle om et produkt, sin kæreste, sin personality eller sit budskab. Her vil man altid kunne fine det rette bagtæppe.Alle har en historie at fortælle. Jeg kan næsten ikke vente på at se din …Ellers er jeg normalt til rådighed for jobs i København og Berlin. Og jeg vil naturligvis rejse til hvilken som helst destination for at arbejde for dig.”

Stationsbygningens Pakrum og Venteværelse:
GUDHJEMBANEN

SIDSTE ÅR fejrede Museet 100-året for Gudhjembanens start med en storstilet udstilling i hele Stationsbygningen. Nu er denne udstilling blevet komprimeret og vil blive en del af de faste udstillinger. Her vil der også blive mulighed for at se den video, der til udstillingen blev produceret af Utopia Film ved Tonny Nybirk. Det er en drone-optagelse, der viser togets bevægelse gennem landskabet fra stationen i Østerlars til endestationen i Gudhjem. Den varer 7 minutter.

Stationsbygningens Vestibule:

OLUF HØSTs SKITSE-SAMLING

GUDHJEM BERØMTE MALER Oluf Høst udarbejdede gennem liveyt en masse skitser. Dels i sine breve, men også i forbindelse med de malerier, han producerede. Efter hans død blev Museet tilbudt en stor stak. Kunstnerne Inge Lise Westman og Ole Christensen udvalgte de bedste af dem – 132 ialt. Skitserne har være i arkiv i nogle år, men er nu atter kommet frem i lyset.

Stationsbygningens Førstesal:

GUDHJEM I GAMLE DAGE

EN PERMANENT lokal-historisk udstilling om GUDHJEM I GAMLE DAGE befinder sig i Stationsforstanderens gamle privat-lejlighed på 1. sal. Fotografier og rariteter fra dagliglivet i Gudhjem – ikke mindst fra fiskeriet, som var omdrejnings-punktet i byen i forne tider.

——————————-

.

Det koster fortsat kun 40 kroner, at komme ind på udstillingerne, men hvis du melder dig ind i Gudhjem By- og Mindeforening, som driver Museet, er det gratis. Medlemskabet koster 100 kroner om året. Man kan melde sig ind ved indgangen.