Måltidskasser er et af tidens mest populære koncepter, selvom det i virkeligheden er noget der har været på markedet i mange år. Det er nok kommet som en følge af at hverdagen bliver mere og mere travl, og nu er vi nået til et punkt hvor at man gerne vil spare tiden på madlavning væk i hverdagene. Til dette er måltidskassen et fantastisk koncept, men der er også mange andre gode ting ved måltidskasser.

Hvorfor abonnere på en måltidskasse?

Nogen vil måske mene at en måltidskasse tager tiden væk fra den nærvær man kan have sammen som par el. familie når man laver mad. Jeg er ikke uenig, men jeg mener at måltidskassen har sin berettigelse i hjemmet. Der er nemlig også en masse fordele ved at abonnere på en måltidskasse udover at spare tid, og så skal man huske at en måltidskasse sjældent gælder til hele ugen. De bedste fordele ved en måltidskasse:

  • Lad mig lige tage den kort, selvom jeg lige har været inde på det: du spare tid. Du slipper for at lave et indkøb og får leveret alle råvarer el. færdigretter afhængig af måltidskasse. Det er bare tidsbesparende.
  • Nærværet er ikke nødvendigvis noget du er nødt til at give op når du abonnere på en måltidskasse. Vælger du fx en måltidskasse der leverer råvarer og opskrifter, så skal maden jo stadig laves. Til gengæld slipper du får at rende rundt i supermarkedet i myldretiden og bruge dobbelt så lang tid på et indkøb som det burde tag. Samtidig giver en sådan måltidskasse anledning at være sammen som par el. familie om at lave den og servere den.
  • Den sidste ting jeg vil nævne, som for mit vedkommende faktisk er en af de overvejende grunde til at jeg bliver ved med at bruge måltidskasser, er at min gastronomiske horisont bliver hele tiden udvidet sammen med mine egenskaber i køkkenet, og så kan jeg være helt sikker på at jeg får en varieret kost.

Er disse fordele noget du også vil nyde godt af, så kommer vi til det spændende lige om lidt, for hvilke måltidskasser kan man få på Bornholm, når nu det er sådan en afsides Ø. Inden da vil jeg også lige nævne at der selvfølgelig også er nogle ulemper ved måltidskasser. Jeg synes også det er vigtig at man selv kaster sig ud i noget en gang imellem og eksperimenterer i et køkken, det bliver meget begrænset af en måltidskasse (men så er det godt det ofte kun er 3-4 dage om ugen). Derudover er en måltidskasse generelt lidt dyrere, men det skal man selvfølgelig huske at gøre op imod den tid man spare på indkøb.

Bornholm måltidskasseleverandører

Hvilke leverandører har valgt også at bringe deres måltidskasser hele vejen til Bornholm? Det får du svaret på nu, der er nemlig ikke mange der gør det, men der gør kan læse om herunder. Hvis du altid vil have en opdateret liste over hvem der leverer måltidskasser på bornholm, kan du følge med på en måltidskasse sammenligningsside, her er en specifik underside med en oversigt over måltidskasser på Bornholm. Nu til vores egen oversigt.

Aarstiderne

Danmarks første og en af de største leverandører af måltidskasser Aarstiderne, leverer selfølgelig også til Bornholm. Det betyder at du altid har et stort udvalg af måltidskasser at vælge imellem, uanset om der er andre leverandører eller ej. Hos Aarstiderne kan du nemlig vælge imellem ikke mindre end 12 forskellige måltidskasser til 1-5 personer til 3-5 dage om ugen. Du får altid økologiske råvarer og lækre opskrifter og kan vælge kasser der er tilpasset fx familien, vegetarer, veganere, de modige osv.

I øjeblikket har Aarstiderne 1 leveringsdag om ugen til Bornholm. Det skyldes at det ikke er en brofast ø og transporten dertil er mere omstændig end på fastlandet. Dagen der bliver leveret på er torsdag hver uge, såfremt forelægger bestillinger. Leveringen sker mellem kl. 8-12 om dagen, og er du ikke hjemme er der mulighed for at få kassen placeret foran døren eller fx i en carport el. et skur.

Ikke andre leverandører på Bornholm

Desværre er der ikke andre af de eksisterende måltidskasser der leverer helt over til Bornholm. Det kræver også at der er en stor nok efterspørgsel på det og det er der nok ikke i øjeblikket. Der har dog flere gange været initiativer på Bornholm der har overvejet at opstarte en måltidskasse, hvilket også ville være oplagt med de mange lækre delikatesser der i forvejen produceres på Bornholm. Vi kan helt sikkert forvente at der i fremtiden kommer flere måltidskasser på Bornholm. I mellemtiden kan du se en oversigt over alle måltidskasser i Danmark her.

Restaurant

Strand

Røgeri

Havn

Vandrerhjem

Postnummer

Fakta om …

Camping

Lejerskole